ADN de Meunier Rosé d´Assemblage
100% Meunier z více než 35 let starých keřů, polovinu finální kompozice tvoří aktuální ročník, druhou pak rezervní vína z předchozích 2-3 ročníků. Spontánní fermetace a následné, minimálně 10 měsíců dlouhé zrání vína na jemných kalech probíhá v tancích z nerezové oceli a smaltovaných tancích (do této chvíle se v podstatě jedná o základní Pur Meunier). Do finální směsi se přidá poměrně nezvykle velká dávka "Coteaux Champenois Rouge" (Christophem připravené tiché červené víno taktéž z odrůdy Meunier), všechna vína se nechají po zhruba 2 měsíce řádně prolnout v nerezovém tanku a teprve po té dochází k lahvování. Po sekundární fermentaci v láhvi probíhá zrání na kalech po dobu minimálně 24 měsíců, dosage maximálně 6g/l.