Chevreux – Bournazel
Julien Bournazel a Stephanie Chevreux spolu žijí od roku 1996 v Connigis – Launay ( Vallée de la Marne).
Oba zprvu rádi pomáhali vedle své práce místním vinařům na vinicích a počáteční výpomoc postupně přerostla v živnost. V roce 2002 založili firmu “Vit-Manu,” která dnes zaměstnává přes 400 pracovníků a vykonává veškeré manuální práce ve vinicích kdekoli v Champagne a to primárně v organickém a biodynamickém režimu. V roce 2012 měli možnost koupit si ,,za odměnu‘‘ viničku ,,La Parcelle‘‘ v Barzy-sur-Marne (0,40 ha velká parcela ve strmém svahu s 45° svážitostí, orientovaná na jih a osázená odrůdou Meunier), kterou její původní majitel již několik let neobdělával. Nedostal se na ni s technologií, kterou využíval na svých ostatních vinicích a díky tomu ji Julien a Stephanie převzali zarostlou a zanedbanou. Obhospodařují ji pouze ručně a od roku 2015 je tato parcela certifikována biodynamicky.
V témže roce Julien se Stephanie přikoupili další viničku, tentokrát 0,28ha přímo v Connigis. Opět se jedná o biodynamicky vedenou vinici, osázenou Meunierem.
Vinifikace probíhá vždy v malých dubových sudech z Burgundska, sírou se velmi šetří (výsledná vína mají maximálně kolem 20mg síry/l) a roční produkce se pohybuje aktuálně kolem 3.000 číslovaných lahví. Jedná se tedy opravdu o ultralimitované a vzácné champagne.